665W Double Glass Mono Solar Panel
665W Double Glass Mono Solar Panel
665W Double Glass Mono Solar Panel
665W Double Glass Mono Solar Panel
665W Double Glass Mono Solar Panel
1 / 8
665W Double Glass Mono Solar Panel
665W Double Glass Mono Solar Panel
Hjem> Produkter> Solenergisystem> 665W Double Glass Mono Solar Panel

665W Double Glass Mono Solar Panel

Betalings type: T/T,L/C
Incoterm: FOB,CIF,EXW
$58 ≥620
Piece/Pieces
$11,300.00   —  $5,600,000.00 /Set
Maximum power

Produkt beskrivelse

Produktattributter

model nr.KLW-mono-665W

BrandKey-Lewatt

Place Of OriginChina

Types OfDouble-Glass, Half Cell

Forsyningsevne og yderligere information

TransportOcean

ForsyningsevneTen containers per day

HavnNINGBO,GUANGZHOU,SHANGHAI

Betalings typeT/T,L/C

IncotermFOB,CIF,EXW

Emballage og levering

Salgsenheder:
Piece/Pieces

Produkt beskrivelse

665W Double Glass Mono Solar Panel

Produktindførelse af 665 W enkelt krystal dobbelt glas fotovoltaisk modul

Det 665-watts enkeltkrystall-dobbeltglasfotovoltaiske modul er et af de mest effektive og pålidelige fotovoltaiske produkter på markedet i dag, der bruger en række avancerede teknologier til at opnå dobbeltffektkraftproduktion og bringe mere effekt til brugerne i solsystem. Her er en detaljeret beskrivelse af produktet:
I. Produktoversigt
Det 665-watt enkeltkrystall dobbelt glas fotovoltaiske modul bruger hovedsageligt monokrystallinske siliciumceller med høj effektivitet kombineret med dobbeltsidet kraftproduktionsteknologi og dobbelt-glasemballage-teknologi, til at opnå højere kraftproduktionseffektivitet og længere levetid i solenergien system. Komponenten har fremragende vejrbestandighed, korrosionsbestandighed og fremragende mekanisk styrke og er velegnet til en række komplekse miljøforhold.
For det andet førende teknologi
Monokrystallinsk siliciumteknologi med høj effektivitet: Modulet bruger monokrystallinske siliciumceller med høj effektivitet, som har højere fotoelektrisk konverteringseffektivitet og kan omdanne mere solenergi til elektricitet. Afhængig af oplysningerne fra forskellige kilder, kan effektiviteten af ​​denne komponent nå mellem 21,4% og 22%, hvilket er blandt branchens førende niveauer.
Tosidet kraftproduktionsteknologi: Det tosidede design af komponenten gør det muligt for det at modtage sollys fra både fronten og tilbage på samme tid og opnå dobbeltffektkraftproduktion. Dette design forbedrer ikke kun kraftproduktionen af ​​komponenterne, men øger også den samlede effektproduktionseffektivitet af det fotovoltaiske system.
Dobbeltglasemballage -teknologi: Brug af dobbeltglas som emballagemateriale forbedrer effektivt komponentens vejrbestandighed og korrosionsbestandighed. På samme tid forbedrer den dobbelte glasstruktur også komponentens mekaniske styrke, så den bedre kan modstå de ydre kræfter, såsom vindtryk og snetryk.
Høj effektdesign: 665 watt effektudgang gør det muligt for modulet at generere mere strøm over det samme område. Dette højeffekt design forbedrer ikke kun kraftproduktionskapaciteten i det fotovoltaiske system, men reducerer også investeringsomkostningerne pr. Elektricitet.
For det tredje fordelene ved dobbeltffektkraftproduktion
Forbedret kraftproduktion: Dobbeltsidet kraftproduktionsteknologi giver komponenterne mulighed for at generere mere elektricitet under de samme lysforhold og derved forbedre den samlede kraftproduktion af det fotovoltaiske system.
Reducerede kilowatt-timers omkostninger: På grund af stigningen i kraftproduktion reduceres kilowatt-timers omkostninger (LCOE) for det fotovoltaiske system i overensstemmelse hermed. Dette har forbedret konkurrenceevnen for fotovoltaisk kraftproduktion på energimarkedet.
Forbedret system pålidelighed: Effektiv komponentdesign og avanceret emballageknologi gør komponenten mere pålidelig og stabil. I løbet af langvarig brug kan det reducere fejlfrekvensen og vedligeholdelsesomkostningerne.
Stærk tilpasningsevne: Komponenten er velegnet til en række komplekse miljøforhold, herunder høj temperatur, høj luftfugtighed, høj saltspray og andre barske miljøer. Denne brede vifte af tilpasningsevne gør det muligt at anvendes og fremmes fotovoltaiske systemer og fremmes i flere områder inden for strøminverter og LifePO4 -batteri.
Iv. Resumé
Det 665-watt enkeltkrystall dobbelt glas fotovoltaiske modul opnår dobbeltffektkraftproduktion og højere kraftproduktion med sine førende teknologier, såsom monokrystallinsk teknologi med høj effektivitet Strømdesign. Produktet har en bred vifte af applikationsudsigter og konkurrenceevne på markedet og vil bringe mere effekt og lavere kWh -omkostninger for brugerne i batteriets energilagringssystem.

solar panel appliaction2

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Varme produkter

Hjem> Produkter> Solenergisystem> 665W Double Glass Mono Solar Panel
Liste over relaterede produkter
Contacts:Mr. 谭家乐
  • E-mail:tanjiale1997@outlook.com
  • Adresse:禅城区张槎街道季华一路21号三座十二层1号, 佛山, 广东 China
Contacts:

Copyright © 2024 Foshan Keylewatt Technology Co., LTD Alle rettigheder forbeholdes.

Send forespørgsel
*
*

Vi kontakter dig øjeblikkeligt

Udfyld mere information, så det kan komme i kontakt med dig hurtigere

Beskyttelseserklæring: Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vores virksomhed lover ikke at videregive dine personlige oplysninger til ethvert udstrækning uden dine eksplicitte tilladelser.

Sende