5 kva solcellefotovoltaisk kraftproduktionssystem
5 kva solcellefotovoltaisk kraftproduktionssystem
5 kva solcellefotovoltaisk kraftproduktionssystem
5 kva solcellefotovoltaisk kraftproduktionssystem
1 / 8
5 kva solcellefotovoltaisk kraftproduktionssystem
5 kva solcellefotovoltaisk kraftproduktionssystem
Hjem> Produkter> Bærbart kraftværk> 5000W bærbart kraftværk> 5 kva solcellefotovoltaisk kraftproduktionssystem

5 kva solcellefotovoltaisk kraftproduktionssystem

Min. Bestille: 3 Set/Sets
$1400 ≥3
Set/Sets
$11,300.00   —  $5,600,000.00 /Set
species
rated power

Produkt beskrivelse

Produktattributter

BrandKey-Lewatt

Warranty Period3years

Place Of OriginChina

Forsyningsevne og yderligere information

HS kode8502390010

Emballage og levering

Salgsenheder:
Set/Sets

Produkt beskrivelse

5 kW bærbart kraftværk
For det første høj effekt og stor kapacitet
Stor kapacitet og lang batterilevetid: 5.000-watt bærbare energilagringssystemer er typisk udstyret med større batterikapacitet og er i stand til at opbevare mere energi, hvilket giver længere batterilevetid på 51,2V LifePO4-batteri. Dette er især vigtigt for udendørs aktiviteter eller nødscenarier, der kræver langvarig elektricitet med høj effekt.
Høj effekt: 5KW-effekten betyder, at systemet let kan drive elektrisk udstyr med høj effekt, såsom riskogere, elektriske kedler, droneopladere osv., For at imødekomme forskellige elektricitetsbehov.
For det andet 5000W bærbart kraftværk bærbarhed og fleksibilitet
Letvægtsdesign: På trods af den store kraft og kapacitet er moderne bærbare energilagringssystemer normalt letvægtsdesign, let at bære og bevæge sig, egnet til udendørs efterforskning, camping, feltarbejde og andre scenarier.
Fleksibel anvendelse: Brugere kan vælge et bærbart energilagringssystem med den rigtige kapacitet og strøm i henhold til deres faktiske behov uden at bekymre sig om utilstrækkelig strøm eller affald. På samme tid kan systemet også bruges som en nødsituation for strømforsyningen til at yde strømstøtte i nødsituationer såsom strømafbrydelser.
For det tredje miljøbeskyttelse og energibesparelse
Clean Energy: Bærbare energilagringssystemer kan bruge vedvarende energikilder såsom solcellepanel til opladning, solenergiudstyr og derved reducere kulstofemissioner og forurening i tråd med det moderne samfunds miljøbeskyttelsesbegreb.
Energibesparelse og høj effektivitet: Sammenlignet med traditionelle brændstofgeneratorer producerer bærbare energilagringssystemer ikke støj og udsender skadelige gasser under brug, hvilket er mere venligt for miljøet og menneskets krop. På samme tid reducerer dens effektive energikonverteringshastighed også energiaffald.
For det fjerde intelligente styring og sikkerhed
Intelligent Management System: Moderne bærbare energilagringssystemer er normalt udstyret med intelligente styringssystemer, der kan vise den resterende strøm, udgangseffekt, opladning og udledning af status og anden information i realtid, hvilket er praktisk for brugerne at overvåge og justere. Nogle produkter understøtter også trådløs opladning, solopladning, fjernbetjening og andre funktioner for at forbedre brugeroplevelsen.
Flere sikkerhedsbeskyttelse: For at sikre sikkerheden ved brug har bærbare energilagringssystemer normalt flere sikkerhedsbeskyttelsesfunktioner, såsom overladningsbeskyttelse, beskyttelse af overdischarge, kortslutningsbeskyttelse osv. For at forhindre ulykker.
5. En bred vifte af applikationsscenarier
Udendørs aktiviteter: såsom camping, vandreture, langrend og andre udendørs aktiviteter, bærbart energilagringssystem kan give strømstøtte til forskellige elektroniske enheder for at sikre aktivitetens glatte fremskridt.
Emergency Rescue: I nødsituationer som naturkatastrofer og strømafbrydelser kan bærbare energilagringssystemer bruges som nødsituationer til at yde den nødvendige strømstøtte til redningsarbejdere og katastrofe-ramte mennesker.
Hjemmebackup -strøm: For brugere, der har brug for backup -backup -strøm, er et 5.000 watt bærbart energilagringssystem også et godt valg. Det kan give en stabil strømforsyning i tilfælde af magtfejl og sikre den normale fremskridt i familielivet.
3000W portable system 1

The file is encrypted. Please fill in the following information to continue accessing it

Varme produkter

Hjem> Produkter> Bærbart kraftværk> 5000W bærbart kraftværk> 5 kva solcellefotovoltaisk kraftproduktionssystem
Liste over relaterede produkter
Contacts:Mr. 谭家乐
  • E-mail:tanjiale1997@outlook.com
  • Adresse:禅城区张槎街道季华一路21号三座十二层1号, 佛山, 广东 China
Contacts:

Copyright © 2024 Foshan Keylewatt Technology Co., LTD Alle rettigheder forbeholdes.

Send forespørgsel
*
*

Vi kontakter dig øjeblikkeligt

Udfyld mere information, så det kan komme i kontakt med dig hurtigere

Beskyttelseserklæring: Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vores virksomhed lover ikke at videregive dine personlige oplysninger til ethvert udstrækning uden dine eksplicitte tilladelser.

Sende